Det här året tävlade jag precis som förra året i två kategorier: "Freestyle" och "Swedish massage". I freestyle valde jag att tävla med FASCIA DEEP TISSUE MASSAGE med FAZER. Jag var gravid i 6e månaden så jag förväntade mig inte att vinna men min massageteknik fick stor uppmärksamhet vilket var ett av mina mål för att marknadsföra denna effektiva behandlingsmetod. 

Läs hela inlägget »
Etiketter: massage vm fascia

Passade på att delta i Workshops med Ryan Hoyme från USA i Danmark efter Massage VM.

Var väldigt intressanta ämnen:
- sociala medier
- eLearning för massagelärare

Läs hela inlägget »

Vi besökte Skånes universitetssjukhus i Lund seminariedag om nackskador. 

Läs hela inlägget »

I år var det många intressanta föreläsningar på konferensen för atlasspecialister, detta år i Italien.
Vi hade bland annat fasciaforskaren Dr Robert Schleip på plats som föreläste om fascia.

Andra föreläsare var bland annat en tandläkare som upplever att det blir bättre resultat på deras patienter med bland annat käkbesvär om de gör en atlaskorrigering.
Osteopat som talade om forlossningar och barn som har felställd atlaskota.
Fanns även föreläsare som talade om röntgenmetoder, senaste forskning om fascia, atlaskotan och dess följder mm.

Läs hela inlägget »

Träffade Ryan Hoyme från USA på Massage VM i Danmark. Han är känd i massagebranschen som driver den största youtube kanal om massage. Han är utbildad massageterapeut men jobbar som massagelärare på sitt eget företag. Han är även fotograf och säljer massagebilder till andra terapeuter. Har vunnit flera priser för sitt angegemang och stora passion inom massagebranschen. På Massage VM vann han även "Wall of fame".

Läs hela inlägget »

Jag är den första och enda svenska deltagare i Massage VM. Kommer att tävla i två kategorier. Först "Freestyle" och sedan "Swedish massage". Kommer även att få prova på massage av andra deltagare.

Läs hela inlägget »
Etiketter: massage vm

.Den 21 januari 2017 träffades atlasspecialister från hela Norden i Norrköping för att planera inför framtiden samt utbyta erfarenheter, tankar och funderingar. Vi träffades på KELLERKLINIKEN och det var en hel del att fixa inför mötet. All mat, boende osv, men otroligt givande och roligt att få träffa atlaskollegorna igen. Vi pratade bland annat om hur vi kan samarbeta på bästa sätt men också till stor del hur vi kan göra för att få ökad kunskap om AAI / HMS / EDS. 

Läs hela inlägget »
Etiketter: atlaskotan

29 april - 4 maj 2013 befann jag mig på European Health Conference i Prag. Det var intressanta möten från morgon till kväll samt att man fick välja workshops under tre dagar som intresserade en lite extra. Alla workshops var dock intressanta så valet var inte lätt för egen del men valde till sist "Depression Recovery 1 och 2" samt en workshop om Cancer.
På torsdagen hade jag och några till beställt en tourtrip med båt och promenad genom Prag. Otroligt fin stad, inspirerande föredrag och trevliga möten med människor från hela världen. Från Sverige var vi ca ett 20-tal personer.

Läs hela inlägget »

I början av december -11 åkte jag till min atlas-kollega i Göteborg där vi ställde ut med AtlasPROfilax-metoden på Fitnessfestivalen. Tack till alla som besökte vår monter och alla givande samtal. Här träffade vi verkligen människor från alla Sveriges delar och det visade sig att det var rekord på antal besökare det här året. Bra!; då är det desto fler som har hört talas om AtlasPROfilax nu!

Läs hela inlägget »

Möte i Danmark för oss atlasspecialister i nordiska länder. Vi gjorde vår kvalitetscheck som ska göras årligen för att behålla sin certifiering. Grundaren Rene-C Schümperli kom med Heike Göring från Tyskland.

Läs hela inlägget »

Här kan du följa de senaste uppdateringar om vad som händer hos oss.
Varmt Välkommen!