UTBILDNINGAR & KURSER

Vi erbjuder kurser och workshops för utbildade terapeuter, fysioterapeuter, fitnessinstruktörer och läkare med inrikting på fascia och hur den påverkar vår hälsa. Ny intressant forskning har visat att fascian har mycket större betydelse för vår hälsa än vad man tidigare trott.

Vi har tagit in och licensierat oss som utbildare / distrubutör i Sverige av Fascia Therapy with FAZER by Artzt Vitality®.  Fazer behandlingsredskap är framtagna av fasciaforskaren Dr Robert Schleip tillsammans med fysioterapeuter som också skrivit ett antal böcker om fascia. Robert Schleip var en av talarna på AtlasPROfilax®-konferens 2017 för att tala om behandlingsmetoder och forskning på fascia.

Marie Keller har en bakgrund som bland annat massageterapeut men även atlasspecialist, vilket också är en behandlingsmetod med stor fokus på fascia. Den atlasmetod som kan hänvisa till forskning heter AtlasPROfilax® och är A och O för att många andra behandlingsmetoder ska kunna ge ordentlig och långvarig effekt. Vi utbildar inte i atlaskorrigering men kan vid intresse hänvisa till AtlasPROfilax Academy. 

Efter en allvarlig nackskada sökte Marie efter fungerande behandlingsmetoder över hela världen. Idag har hon satt ihop ett eget behandlingsprogram som visat sig vara väldigt effektivt.