UTBILDNINGAR & KURSER

Vi erbjuder kurser och workshops för utbildade terapeuter, fysioterapeuter, fitnessinstruktörer och läkare med inrikting på fascia och hur den påverkar vår hälsa. Ny intressant forskning har visat att fascia har mycket större betydelse för vår hälsa än vad man tidigare trott.

Keller Wellness har distributionsrättigheter att sälja Fazer by Artzt Vitality och Theragun på den svenska marknaden och är väldigt stolta över detta. När du väljer oss som distributör får du tillgång till marknadens bästa varumärke och ett unikt helhetskoncept. 

För oss är det viktigt att ha ett bra samarbete med professionella företag och behandlingsmetoder. Vi är därför stolta över vårt samarbete med Artzt Institut, Fascia Research Group, Massagebanken, Theragun.


Marie Keller har en bakgrund som bland annat massageterapeut men även atlasspecialist, vilket också är en behandlingsmetod med stor fokus på fascia. Den atlasmetod som kan hänvisa till forskning heter AtlasPROfilax® och är A och O för att många andra behandlingsmetoder ska kunna ge ordentlig och långvarig effekt. Vi utbildar inte i atlaskorrigering men kan vid intresse hänvisa till AtlasPROfilax Academy. 
Marie Keller äger och driver KWA och är själv licensierad instruktör men bjuder ibland andra experter till Sverige att hålla kurser och workshops.

Efter en allvarlig nackskada sökte Marie efter fungerande behandlingsmetoder över hela världen. Idag har hon satt ihop ett eget behandlingsprogram som visat sig vara väldigt effektivt.