BAKGRUND
Grundare av företaget är Marie Keller som till en början arbetade som spakonsult på ett flertal spa-anläggningar, gym, salonger och även med friskvård ute på företag. Redan nu visste Marie att hon en dag ville arbeta med coaching och utbildning för att hjälpa andra att växa i wellness-branschen. Efter en olycka och svår nackskada sökte Marie efter behandlingsmetoder som skulle vara till hjälp då hon inte fick någon inom den vanliga sjukvården samt att många vanliga behandlingsmetoder inom friskvård inte heller var tillräckliga.
Efter ett antal år med studier, konsultationer med specialister över hela världen fick Marie till sist resultat på både sin egen skada men även sina klienter. Idag besöker klienter Maries klinik från hela landet och andra länder. Läkare, fysioterapeuter, naprapater, tandläkare och massageterapeuter rekommenderar även Kellerkliniken.

Marie upptäckte ganska snart att det blev för stor efterfrågan på hennes behandlingsmetoder och att det var svårt att finna samarbetspartners att hänvisa kunderna till. Därmed upplevde Marie att det fanns ett stort behov av att starta kurser för att utbilda andra terapeuter till att hjälpa fler klienter med framför allt svår värk i kombination med överrörlighetsproblematik men även fascial muskelterapi för den vanliga kunden samt idrottsmän/idrottskvinnor.

VISION
Vår vision är att hålla utbildningar och kurser i metoder som leder till goda och långvariga resultat med hög kvalitetssäkring och forskning. Alla våra utbildare har gedigen utbildning och erfarenhet av proffessionella behandlingskoncept. 

UTBILDNINGSCENTER
Norrköping - Stockholm - Skåne
Distans via online-kurser
Vid överenskommelse kan vi även hålla kurser på ditt företag för hela personalen