MARIE KELLER
Terapeut sedan 2005
Utbildningar: cert. massör / dipl. massageterapeut
cert. atlasspecialist / dipl. spaterapeut / cert. coach / cert. kostrådgivare / core & aerobicinstruktör
Arbetserfarenhet: Spakonsult på ett flertal spa, gym, salonger och friskvård ute på företag.
Egen klinik: Kellerkliniken sedan 2007
Kliniker: Stockholm, Norrtälje, Söderköping och Norrköping. Numera bara i Norrköping.
Meriter: Deltagare i Massage VM 2017, 2018 och 2019. Norweigian Massage Championship 2020 och utsedd till domare i Massage VM 2020. Arrangör av Sveriges första mästerskap i massage 2020.
Specialiserad på: Atlaskorrigering och fasciaterapi.
Egen framgångsrik behandlingsmetod för hEDS, AAI (atlantoaxial instability) och övrig överrörlighetsproblematik

JÜRGEN FÖRSTER
lDr. rer. medic. Jürgen Förster, PT, M.A. Leder av fysioterapiskole Universitetsklinikk RWTH Aachen

Dr. Jürgen Förster är utbildad fysioterapeut (examen som kandidatexamen i vetenskaplig fysioterapi i Bryssel och Liège 1989). Under sin terapeutiska karriär var han aktiv som senior sjukgymnast på en tidig ålder och sedan 2006 har han varit chef för institutet för fysioterapi vid universitetssjukhuset Aachen. Olika avancerade kurser (MAT / MTT, Brügger, McKenzie, PNF, Osteopati, Kinesiotaping etc.) avslutar sin profil. Sedan 2000 har Jürgen varit aktiv inom terapeutisk träning och konceptuella projekt för ARTZT-institutet. Sedan 2012 är han också medlem i kärnutbildningsgruppen för grundutbildningen "Fascia Therapy med Fazer av ARTZT vitalitet" i bruk.

TILLFÄLLIGT PÅ BESÖK I SVERIGE
Kurs: Workshop halvdag / fazer grundkurs heldag. OBS! Endast vid ett tillfälle 
Kursdatum: 2e Maj 2020 (endast en dag)
Språk: engelska, finns möjlighet till översättning

Dr. biol hum. Robert Schleip - Naturopath / Dipl. Psykolog
Dr. biol. brum. Robert Schleip är chef för Fascia Research Group vid Ulm universitet, samt forskningschef för European Rolfing Assocociation.

1978 avslutade han en lärling som den första certifierade Rolfing terapeuten i USA. Förutom sin egen utbildning som instruktör är han också en certifierad psykolog och sedan 1987 certifierad lärare i Feldenkrais-metoden. För att ständigt utöka sin teoretiska kunskap om båda metoderna har han sedan 2003 genomfört sin egen vetenskapliga forskning. Detta arbete hedrade med högsta betyg för hans avhandling om "Active Fascia Contractility", liksom Vladimir Janda-priset för muskel-skelettmedicin. Under 2007 organiserade han tillsammans med amerikanska kollegor den 1: a Fascia Research Congress på Havard Medical School i Boston, samt de efterföljande kongresserna i Amsterdam 2009 och Vancouver 2012.

Dr. Robert Schleip är också medredaktör för den mest omfattande läroboken om fascia (Elsevier 2013), liksom många andra skrifter och böcker.

WORKSHOPS med deltagare / medaljörer från
MASSAGE VM


Datum: 2 Maj 2020 Norrköping i samband med när vi arrangerar Sveriges första mästerskap i massage. Läs mer.. 

2017 Silvermedaljör Massage VM
2020 Domare i Swedish Massage Championship i Sverige
2020 Arrangör av Bosnia and Herzegovina Massage Championship.


2017 hade vi besök av Miroslav Skoric från Bosnien som vann silver i Swedish massage 2017. Miroslav har masserat ett flertal hollywoodkändisar och även elitsportare såsom Jocovic (tennis) mfl.