VAD SÄGER ANDRA OM VÅR FASCIA DEEP TISSUE MASSAGE
MED FAZER BEHANDLINGSVERKTYG?
Kunder och terapeuter berättar!

Kunder

"Hade näst intill outhärdlig smärta i nacken/ryggen. Fick återkommande låsningar i höften, yrsel, darrig, ilningar längs nervbanorna i ryggen. Symtomen tillkom efter en dykolycka från brygga, där huvudet slog i botten och sedan efter en karuselltur där huvudet av centrifugkraften drogs utanför karusellvagnen. Efter atlaskorrigering fick jag först en stark reaktion. De symtom som jag hade blev sämre direkt efter behandlingen, men Marie var noga med att förklara processen hur kroppen skulle reagera. Efter ett par behandlingar blev jag bara bättre och bättre, och till slut blev jag så pass bra att problem endast uppstår periodvis och vid överanstränging. I nuläget är det bara den sorts massagebehandling som Marie ger mig som hjälper och tar bort smärtan när den uppstår. 
Jag bor i Norrtälje men åker till Norrköping för att få just den behandling som Marie kan ge. Jag önskar att fler massörer får kunskap om den sorts behandling/massageteknik som Marie ger.
Helst skulle jag vilja ha behandling varannan vecka, men det är lång att pendla till Norrköping varje gång.
Jag vill verkligen rekommendera att gå utbildning hos Marie för att lära er den massageteknik hon utövar.
Det finns många med mina besvär och symtom, men alldeles för få som kan göra något för att lindra besvären".

"Har varit på många andra massagebehandlingar men tycker att  fazer fasciadjupmassage har varit det bästa resultatet för mig. Supernöjd varje gång jag får denna massage". -nöjd kund från Örebro

"Känns att redskapen går på djupet men ändå känns väldigt behagliga".

"Har aldrig upplevt en liknande massage tidigare. Känner stor skillnad direkt efter bara en behandling".

"Har sökt hjälp för spänningar och nervsmärta i käkarna och runt munnen hos olika terapeuter och läkare. Har provat många olika behandlingar men har alltid fått höra att man inte kunnat hitta något fel eller muskelspänningar där. När jag provade behandling med Fazer redskap berättade terapeuten att hon kunde känna en hel del knaster i käkarna med redskapen men inte med händerna. Jag kunde också själv känna hur hon kom åt spänningarna med redskapen och efteråt hade smärtan och nervpirrandet försvunnit."

Terapeuter

"Så lätt att arbeta med Fazer fasciaredskap. Kände att jag sparade på mina krafter till skillnad mot vanlig djupmassage och kunde fortsätta jobba under hela graviditeten ända fram till bf". 

"Jag har jobbat med djupmassage i flera år utan problem men när jag nu en dag körde en djupmassage utan Fazer redskap kändes det som att jag inte kom någonstans. Skulle aldrig vilja massera någon kund med mycket spänningar utan dessa redskap igen".

"En mycket bra massageform som hjälper direkt. Har också rekommenderat mina toppidrottare och det blev stor skillnad".
      -Zoran Maksic
      President i Svenska Fitnessförbundet och BB
      Mentor åt elitidrottare