FÖRELÄSNING - VAD ÄR FASCIA?  Stockholm 31/3 8.00-9.00
Talare: Marie Keller
Marie har tidigare arbetat som spa & friskvårdskonsult på ett flertal olika spa, salonger, gym och företag. Samt drivit egna kliniker i Norrtälje, Stockholm, Norrköping och Söderköping. Marie har även deltagit i Massage VM 2017 och 2018.
2010 bröt hon nacken - AAI Atlantoaxial Instability och sökte hjälp i andra länder när svenska sjukvården / friskvården inte kunde vara till hjälp. På grund av överrörlighetsproblematik blev det bakslag som gjorde att det tog längre tid att läka. Under den här perioden ökade hon kunskapen om hEDS.

GRUNKURS FAZER FASCIA THERAPY - GÖTEBORG
med Dr. Jürgen Förster från Artzt Institut i Tyskland

Datum: 26 Maj
Tid: 08.00-15.30
Pris: 3.750:-
Plats: Yoga Nu
Träringen 47 B Göteborg
www.yogagoteborg.se

 

Dr. Jurgen Förster, Tyskland
Lärare för fysioterapeuter och kursledare för Fascia metod med Fazer redskap från ARTZT Vitality.


Vi har den stora äran att få hit Dr Jurgen Förster från Tyskland som kommer att hålla en kurs i både teori och tekniker hur man effektivt kan jobba med fascia deep tissue massage och terapeutiskt med behandlingsredskap från ARTZT Vitality.
Kurstillfälle: 24 februari 2019 (en dag) Norrköping
31 mars 2019 Stockholm

Miroslav Skoric, Bosnien
Silvermedaljör Massage VM 2017


Vi hade äran att få besök av Miroslav hösten 2017 som vi första gången träffade på Massage VM i Danmark. Vi fick vid hans besök hos oss prova hans fantastiska massage och planera ett vidare samarbete. Vi ser fram emot att få Miroslav på besök igen.

Workshop datum: kommer inom kort
Gör intresseanmälan redan nu så återkommer vi med all information.